Impulz voorproefje

Partyscene Redactie | 16 januari 2001
headlines




Als jij graag gratis naar Impulz wilt, is het handig om Partyscene deze week close in de gaten te houden. We hebben nogal wat kaarten weg te geven en deze week gaan ze de deur uit. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen, maar daarover later meer.

Vandaag laten we je even muzikaal voorproeven van al het lekkers dat je op Impulz voorgeschoteld gaat worden. Tom Harding

Een van de wereldbefaamde dj’s die elk jaar weer op alle grote festivals paraat is, is hardhouse pionier Tom Harding. Ook dit jaar staat hij weer op onder andere Impulz op het hoofdpodium. Tom Harding is geboren in Bristol, waar hij de lokale resident hero is. Hij heeft diverse awards op zijn naam staan, waaronder Muzik's Bedroom Bedlam, een Mixmag Dance Award, de award voor Club UK's New Talent. Hij was resident in onder andere de Britse clubs Deluxe, Hippo en Club 414 en hij draaide in Holland exclusieve sets op HQ in de Melkweg. Zijn sound laat zich het beste omschrijven als energieke hardhouse, waar hij hard gaat zonder in oeverloos gebeuk te vervallen.

Luciën Foort
Op de progressive line-up treffen we onder andere Luciën Foort aan. Luciën studeerde ooit orkestmuziek en jazz. Hij is zeer bepalend geweest voor het Nederlandse progressive landschap en scoorde vorig jaar met zijn album Singularities. Binnenkort komt daarvan het tweede deel uit.
Deze week: bij Partyscene nog veel meer nieuws en weetjes over Impulz!

(toegevoegd: 16-01-2001/14:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws