Nu in de nieuwe BG Magazine

Partyscene Redactie | 24 november 2000
headlines

Want hij staat weer barstensvol met noodzakelijke wetenswaardigheden uit de partyscene. Zo kun je interviews lezen met onder andere Tiesto, Timo Maas, Jef K, Jack de Marseille, Ian Pooley en Pharcyde.
Daarnaast kom je alles te weten over het succes van Chemistry en de booking business in Nederland. Onze Nederlandse held Michel de Hey staat in dit BG-nummer centraal in de nieuwe rubriek Dutch Heroes. Een stel bloeiende maagden worden aan een pittige luistertest onderworpen en het succes van Soma Records wordt nader verklaard. Verder is het natuurlijk bijna overbodig te vermelden dat de gebruikelijke columns (van onder andere Mick Boskamp), cd- en platenrecensies, partyreviews, mode-reportages en onmisbare frontlines deze editie van BG vullen met alle essentiele info.
Heb je je door deze overdaad aan informatie heen geworsteld, staat je nog een zware, maar leerzame opdracht te wachten die bestaat uit het invullen van de puzzel gemaakt door onze hoofdredacteur. En misschien wel de allerbelangrijkste pagina van BG is bewaard voor het einde: de lidmaatschapspagina. Het proces is simpel, het resultaat optimaal. Lees nu de nieuwe BG.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws