Het einde nadert.....

Partyscene Redactie | 23 oktober 2000
headlines


...een bruisend oud & nieuw. Al moet de mediabom nog losbarsten en is het op ’t moment nog rustig, achter de schermen is men alweer druk bezig met de voorbereidingen van de meest uiteenlopende feesten. Dat het een knallend uiteinde belooft te worden, lijkt vanzelfsprekend gezien de afgelopen jaren.
Ook in het zuiden des lands kan men rekenen op actie. Extrema zal voor zo’n 6000 mensen een unieke afsluiter van het jaar organiseren in het Beursgebouw in Eindhoven.
Om het voor iedereen aantrekkelijk te maken, zullen rondom het dansgebeuren op verschillende levels gezellige loungehoeken gecreeerd worden om zo sfeervol mogelijk het nieuwe jaar in te luiden.
In de speciaal ontworpen High Quality Lounge Cubes, die gehuurd kunnen worden, is het mogelijk met 25 vrienden te genieten vanaf een geweldige locatie in de zaal met eigen bediening. De line-up volgt binnenkort.
Kun je niet wachten, 11 november is het laatste feest in het Bonbonniere Theater in Maastricht. Onder het motto ‘Connected to the world’, geeft het feest een knipoog naar Afrika, Kaapstad. Line-up: Angelo, Lucien Foort, Dulce, Montana, Don Londi e.a.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws