Meet her at the Docklands

Partyscene Redactie | 27 april 2012
headlines

GZG kan een gevoel van overwinning en trots niet onderdrukken bij de last minute aankondiging van hun traditionele Koninginnedagfeest. Lang zag het er namelijk uit of ze dit jaar geen plek zouden krijgen, ondanks herhaalde toezeggingen van de gemeente Amsterdam. Maar GZG zou GZG niet zijn, als ze het niet toch voor elkaar hadden gebokst. Na een brief aan Burgemeester van der Laan en Paasoverleg op hoog niveau is er nu dan toch die langverwachte vergunning.
gzg
Na eerder aan de Marnixstraat en bij het Centraal Station te hebben gestaan, heeft ook GZG dit jaar moeten uitwijken naar een plek buiten het centrum. Last minute is dit de NDSM Werf geworden, waar onder de noemer Meet her at the Docklands het GZG feest wordt georganiseerd. Dit in samenwerking met de NDSM Vrijhaven, het grote Koninginnedag evenement op de NDSM Werf.

GZG heeft een waanzinnig programma samengesteld met lokale helden, nationale topartiesten en een internationale smaakmaker van Champions League niveau! Prunk, Mike Ravelli, De Man Zonder Schaduw, Joris Voorn en M.A.N.D.Y (Philipp Jung) zullen tussen 12:00 tot 20:00 garant staan voor de inmiddels roemruchte GZG sfeer op Koninginnedag.

GZG is bekend van hun legendarische Wappie New Year feesten op 1 januari, het Zomerpark festival en raves in loodsen, bekend als Club GZG. Voor het GZG feest met Koninginnedag zijn kaarten te koop via www.gzgamsterdam.nl, voor slechts € 10,-. Bezoekers worden opgeroepen het Centraal Station te mijden door gebruik te maken van de Houthavenpont.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws