De Hey doet het 12 uur lang non-stop aan de Maas

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Ibiza in Rotterdam, onder de mooiste brug van Nederland. Wat wil je nog meer?



Michel vorig jaar tijdens zijn marathonset op het strandje aan de Maas

Na het succes van vorig jaar zal Michel de Hey aankomende zaterdag opnieuw twaalf uur lang zijn opwachting achter de draaitafel maken. Zijn optreden begint om elf uur 's ochtends en gaat non-stop door tot elf uur 's avonds. Het eerste gedeelte van deze marathonset is rustiger, net als de eerste van zijn nieuwe dubbel-cd Two Faces het geval is. Zodra hij verhuist van het terras naar het podium op het Strand gaan ook de beats per minuut omhoog.

Als Michel om 11.00 uur begint met draaien staat hij op het terras, dicht bij het publiek. Net zoals vorig jaar zal de muziek overdag sfeervol, rustig en zomers zijn. Op een zomerse dag hoort ook zomerse muziek. Zodra hij rond 19.00 uur verhuist naar het podium op het strand, dan gaat hij pas echt los.

L2P: Wat vind je zo leuk aan het strand aan de Maas?
Michel: "Ibiza in Rotterdam, onder de mooiste brug van Nederland. Wat wil je nog meer? Vorig jaar was het geweldig:1 persoon erin en 1 eruit. Super! Een van de leukste optredens van 2004"
L2P: Draai je eigenlijk anders aan zo'n strand, vergeleken bij je club-gigs?
Michel: "Het strand pak ik anders aan dan normaal. Van 11.00 tot 19.00 draai ik op het terras. De muziek is dan relaxed, groovy, funky. Niet te zwaar, je kunt dan zelfs ontbijten. Of wat later een lekker glaasje rose erbij en hopelijk een fijn zonnetje. Helemaal goed. Vanaf 19.00 ga ik het podium op en staat de volumeknop voluit."
L2P: Op welk strand ben je het liefst?
Michel: "Op Ibiza zijn een paar heel fijne strandjes, maar alles met zon, zee, rust en zand vind ik helemaal goed."
L2P: Heb je nog nieuwe eigen materiaal dat je gaat testen?
Michel: "De nieuwe FFWD-tune 'Another Dimension' gaat in premiere. Verwacht verder volop tunes die de komende tijd uit gaan komen."

De toegang voor de marathonset is gratis. Zorg dat je op tijd bent, want als het strand vol is zal je vanaf de Erasmusbrug toe moeten kijken

Michel de Heij

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws