Forumposters ontmaskerd: Paulus Hiemstra

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Meest hilarische discussie: de introductie v/d term Piemeltjehouse



Paulus (links) met Joost van Bellen

Love2Party bestaat vijf jaar. Niet alleen wij, maar onze vele forumposters zijn verantwoordelijk voor dit levendige medium. Om ons jubileum extra glans te geven, zetten we enkele vaste schrijvers van ons forum in de schijnwerpers. Mad'r vroeg naar hem, maar hij was niet al te snel met zijn antwoorden. Nu is het er toch nog van gekomen om Paulus Hiemstra aan het woord te krijgen. Wie is deze clubber die nog altijd graag in Now & Wow komt, wat vindt hij de leukste discussie ooit op Love2Party gehouden en - nog belangrijker - welke andere forumposter ziet hij graag terug in forumposters ontmaskerd?

Foto: Link2Party


Naam: Paulus Hiemstra.
Leeftijd: 28
Woonplaats: Amsterdam. Daar heb ik net een huis gekocht. Kom oorspronkelijk uit Leeuwarden.
Beroep/studie: Keurig m'n opleiding Retail Management afgemaakt. Werk nu bij Nespresso. In november ga ik beginnen aan mijn Nima B.
Favoriete muziekstijl/dj's/producers:
-Stijl: Deep funky, raw, tribal en elektro
-Dj's: Lacroix, Benny Rodrigues zijn mijn helden. Verder Natarcia, Godard en Erick E, Eric de Man, Chus en Ceballos, Morillo, Miss Kitten & Hacker, Danny Tenaglia, Tom Stephen, Wink, Erol Alkan, Joost van Bellen, Johnson, Glimmers en 2 Many Dj's.
-Producers: Veel diverse stijlen, maar geen piemeltjeshouse. Verder zijn Sebastian Ingrosso en Steve Angello de laatste tijd erg lekker bezig met plaatjes maken. Hun 'Who's who: lipstick' vind ik op dit moment een van de lekkerste platen. Helaas heb ik ze nog niet zelf 'live' horen draaien.
Sinds wanneer bezoek je Love2Party? Vrijwel sinds het begin
Hoe vaak kijk je op Love2party? soms acht keer op een dag, soms drie dagen niet
Favoriete onderdeel: De Brabbelbox en de humor van die schrijvende 'brandweerheld' uit Rotterdam.
Zou je zelf een keer voor Love2Party willen schrijven? Heb ik drie keer gedaan. Waaronder een interview met Jip Deluxe. Daar is Marcel Wijnstekers vier uur mee bezig geweest om het leesbaar te maken :-)
Naar welk persoon in het forum zou je 'in het echie' wel een paar rotte eieren willen gooien? Ik gooi niet met rotte eieren. Ieder mens is uniek en laat ieder z'n eigen ding doen
Met welk persoon in het forum zou je gezellig een biertje willen drinken? Sandeep, Mad'r, Feyenoordfan Swan, Dilivio en Vanessa, pascale en Kim voor de afleiding.
Ben je zelf ook actief in de dancewereld? Ik heb draaitafels in m'n huis staan, maar ben niet professioneel als dj actief. Wil wel eigen feesten gaan geven in m'n stad Leeuwarden, omdat daar een slap muzikaal beleid wordt gevoerd door de clubs daar. Ik ging er vroeger ook nooit stappen. Ik vond de RoXY helemaal geweldig. Jatte ik stiekem de OV-jaarkaart van m'n broer om in Amsterdam te kunnen stappen. maar een feest geven in Leeuwarden is m'n voornemen.
Wat is voor jou de meest hilarische discussie ooit op Love2Party gevoerd? Kan niet echt iets specifieks noemen. Ja vorig jaar DJ Rolando die in Las Palmas zou komen draaien, maar niet kwam omdat ruzie was tussen boeker Willem van Las Palmas en zijn management. Dat deed redelijk veel stof opwaaien. En de introductie van het woord 'Piemeltjeshouse' n.a.v Rush in Rotterdam, een term die nu door iedereen wordt gejat.
Wat kan er verbeterd woorden aan Love2Party? Nog meer aandacht aan talent. En dan buiten Rotterdam. Een vriend van mij kan goed draaien en krijgt niet de aandacht die hij verdient. vorig jaar draaide hij op Mysteryland in de Black Hole-tent en zijn eigen plaat komt binnenkort uit: DJ Antiphus: 'Out of Luck'. En het anonieme gezeik moet aan banden worden gelegd. Iedereen moet gewoon inloggen!
Verder nog iets te zeggen? Electric Ballroom terug in Now & Wow, maar dan wel in de ouwde vorm. In de Wow-zaal met leuke acts en optredens. Meubelstukken geeft echt leuke feesten zoals Rauw en Manifesto
Welke andere vaste posters zie je hier graag terug? Amir. Het valt me wel op dat 'ie zoveel verstand van muziek heeft. Verder Dilvio en Kim

Wij verzoeken Amir, Dilivio (waar zit je nou man!) en Kim bovenstaande vragen te beantwoorden en deze, vergezeld van een mooie en scherpe foto (animatieplaatje mag natuurlijk ook), op te sturen naar Marcel
Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.

Archief forumposters ontmanteld:
Mad'r
Pffffffff

Okzbow

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws