Pharrell Williams lanceert nieuwe collectie met Adidas Originals

Joni Hendrix | 4 november 2014
lifestyle


Pharrell Williams, wie kent hem niet? De alleskunner lanceert opnieuw samen met Adidas Originals een collectie, genaamd Tennis Pack. De inspiratie was waarschijnlijk zijn megahit ‘Happy’, want van deze kleuren kun je alleen maar happy worden!

Het Tennis Pack bestaat uit trainingsjacks en Stan Smith sneakers. Je hebt keuze uit drie geweldige kleuren: fel oranje, appelgroen en vintage wit. Niet echt kleuren voor in de winter, maar ach als je een keer een goede bui hebt en je wilt opvallen in de sneeuw (als die überhaupt valt dit jaar) dan trek je met deze items zeker de aandacht. Wat een grappig feitje is: de sneakers zijn gemaakt van vilt, hetzelfde materiaal als een tennisbal.

Eerdere samenwerking

Pharrell werkte eerder ook al samen met Adidas Originals. Deze collectie bestond uit leren jackets en Stan Smith sneakers in de kleuren zwart, blauw en rood. De nieuwe collectie is geïnspireerd op tennis en is een stuk opvallender dan zijn vorige collectie.

Te koop

Het Pharrell Tennis Pack voor zowel dames als heren is vanaf nu te koop in Adidas Originals winkels, geselecteerde fashion boutiques in Nederland en op deze website. De sneakers en de jackets kosten €120,-, niet super goedkoop, maar wel betaalbaar, zeker voor een merk als Adidas.2014_FW14_Originals_Pharrell Williams_Satin Snap Trainingsjack_Solar Green_120 euro 2014_FW14_Originals_Pharrell Williams_Satin Snap Trainingsjack_Solar Orange_120 euro 2014_FW14_Originals_Pharrell Williams_Satin Snap Trainingsjack_Vintage White_120 euro2014_FW14_Originals_Pharrell Williams_Stan Smith_Vintage White_120 euro 2014_FW14_Originals_Pharrell Williams_Stan Smith_Solar Orange_120 euro 2014_FW14_Originals_Pharrell Williams_Stan Smith_Solar Green_120 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws