Scoor je outfit last minute voor kerst

Tess Maidman | 22 december 2014
lifestyle


We mogen ons weer uitgebreid storten op een nieuwe outfit, want over twee dagen is het kerst. Sterker nog, pak het slim aan en koop ook gelijk iets voor tijdens het uitgaan. Er staan weer genoeg feesten gepland tijdens de feestdagen. Weet je nog niet wat je aan moet? Wij hebben voor je uitgezocht waar je iets feestelijks kunt scoren. Als je er niet van houdt de stad in te gaan, dan is online shoppen ook nog altijd een optie.

 

Kerst-outfitH&M
De welbekende Zweedse multinational Hennes&Maurits, wie kent 'm niet. H&M biedt een breed assortiment, van nette outfits tot aan echte rave outfits. Je kunt online je kleding bestellen en anders is er in bijna elke grote stad in Nederland een H&M te vinden. Ga voor de site hier naartoe.

Primark
Begrijpelijk als je door je centen heen bent, december is een dure maand. Primark heeft goedkope, modieuze dingen zodat jij toch een nieuwe outfit kunt kopen van je laatste beetje geld! Primark is gevestigd in o.a. Rotterdam, Eindhoven en Arnhem. De website vind je hier.

Loavies
‘Have yourself a fashionable party christmas with our newest items’. Loavies heeft zich, met een eigen ‘party’-afdeling die je op de webshop vindt, volledig voorbereid op een collectie met kerstkleding. Van glitterjurkjes tot aan accessoires, hier moet je wel slagen. Loavies heeft enkel een webshop.

Riverisland
Hoge hakken, elegante jassen, maar ook stoere spijkerbroeken en leren jackets: Riverisland biedt het allemaal. Maak er een leuk uitje van en ga gelijk even langs het filiaal in Amsterdam om jezelf klaar te stomen voor de kerst. Klik hier voor de webshop.

Wij wensen je alvast fijne feestdagen. Shop ze!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws