PlayBox 4One; een Xbox One en PS4 in één

Eveline Meijer | 18 januari 2015
lifestyle


Kun je niet kiezen tussen de Xbox One en de Playstation 4? Dat probleem had techneut Eddie Zarick ook. Hij besloot de twee consoles samen te voegen en het resultaat is de PlayBox 4One.

De console is verpakt in een laptop met een 22 inch Vizio-scherm. Aan de linkerkant van de PlayBox vind je de Playstation 4, aan de rechterkant de Xbox One. Toch heb je slechts één stekker nodig, maar je kunt ook met maar één console tegelijkertijd spelen, aangezien de constructie anders oververhit kan raken. Ook is er maar één usb-poort beschikbaar voor de Xbox, al zijn er wel twee ethernet-poorten en een hdmi-aansluiting aanwezig. Aan de achterkant van de Playbox vind je een rode knop, waarmee je tussen de verschillende consoles switcht.

https://www.youtube.com/fdKmiKKNv44

Andere projecten

Het is niet de eerste keer dat Eddie twee consoles in één maakt. Eerder maakte hij al de Xbook One, een kleinere versie van de Xbox One, de Xbook Duo, een combinatie van een Xbox One en een Xbox 360, en de Playbook 4, een kleinere versie van de Playstation 4.

Op het moment is de Playbox niet te koop, maar de Xbook One en de Playbook 4s zijn wel beschikbaar voor 1500 en 1400 dollar. Je kunt deze consoles natuurlijk ook zelf bouwen, daar heeft Eddie video's voor gemaakt die je op zijn YouTube-kanaal kunt vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws