Speel als een Jedi of een Sith in Star Wars Battlefront

Eveline Meijer | 19 april 2015
lifestyle


Niet alleen wordt er veel gesproken over de trailers van de nieuwe Star Wars-film, maar ook over de onthulling van de laatste game uit het Star Wars-universum: Star Wars Battlefront. Vrijdag werd de eerste trailer gelanceerd en werden de eerste details bekend gemaakt.

In Star Wars Battlefront speel je, voor zover we uit de trailer kunnen opmaken, in ieder geval in het begin op Endor, een maan die we zien in Star Wars Episode VI. Maar ook andere planeten passeren de revue, waaronder de ijsplaneet Hoth. In de game heb je de keuze om te wisselen tussen first person en third person en is het mogelijk om online samen te spelen. Daarnaast kies je zelf voor welke kant je speelt: als Sith of als Jedi.

https://www.youtube.com/ZwWLns7-xN8

Bekende elementen komen terug

Leuk is dat je als de bekende karakters uit de originele trilogie kunt spelen, zoals Darth Vader en Boba Fett. Maar ook de schepen waar je in kunt vliegen zijn bekend: de Millenium Falcon, X-Wings en TIE Fighters. Opvallend is de kwaliteit in de video. Als dit de daadwerkelijke graphics zijn uit de game, dan mogen we ons daar erg gelukkig mee prijzen.

Pre-order

Star Wars Battlefront komt pas op 17 november uit, maar als je hem nu al bestelt, krijg je een week eerder toegang tot de gratis content in december. Star Wars Battlefront komt voor €69,99 uit op Playstation 4, Xbox One en PC, en is hier te bestellen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws