Vergeet je bescherming niet!

Partyscene Redactie | 11 april 2017
lifestyle

Bijna iedereen heeft een hoesje om zijn of haar smartphone heen zitten. Ter bescherming, want je smartphone is behoorlijk kwetsbaar. Maar ook omdat het er gewoon leuk uitziet. Pixum biedt de optie om een hoesje te maken met een door jou gekozen foto erop.

Je kunt natuurlijk kiezen voor een eenvoudig effen hoesje zonder opdruk, maar bij Pixum kun je terecht voor een vrolijkere en persoonlijkere variant. Pixum biedt namelijk een smartphonehoesje met je eigen foto erop. Een gave selfie, een wilde foto genomen op een festival of tijdens je vakantie, of een portret van je vriend of vriendin: het kan allemaal. De enige limitatie is je eigen creativiteit. We kijken per dag meer dan tweehonderd keer naar onze smartphone, dus een beetje leuk mag deze er best uitzien.

Het smartphonehoesje met foto van Pixum is er in verschillende varianten. Het assortiment is geschikt voor meer dan 2500 smartphonemodellen, dus jouw telefoon zit er ongetwijfeld tussen. Afhankelijk van het model telefoon zijn de hoesjes verkrijgbaar in diverse vormen:

Premium-hoesje

Het premium-hoesje heeft een dunne maar ontzettend harde buitenkant en is tot op de laatste millimeter bedrukt.

Sideflip

Een sideflip telefoonhoes van Pixum beschermt de voor- en achterkant. De hoes wordt aan de zijkant afgesloten door een magneet en biedt aan de binnenkant extra ruimte voor je OV-chipkaart of foto's van vrienden.

Hardcase

Het Hardcase-hoesje was een van de eerste versies van de telefoonhoezen die speciaal zijn ontworpen om smartphones te beschermen. De harde buitenkant van de hoes van Pixum zorgt voor een optimale bescherming tegen krassen en stoten. Hoge kwaliteitsafdrukken in kleur zijn duurzaam en krasbestendig, zodat zelfs met een val alles behouden blijft.

Siliconenhoesje

Met een siliconenhoesje van Pixum wordt je smartphone optimaal beschermd tegen elke vorm van trillingen. Omgeven door een schokdempende laag van siliconen wordt het altijd beschermd tegen krassen en andere schade aan het toestel. Tegelijkertijd zorgt het non-slip oppervlak van siliconen voor een goede grip.

Downflip

De downflip telefoonhoes is een goede keuze als je je telefoon niet alleen perfect wilt beschermen, maar ook een prachtig accessoire bij de hand wilt hebben. De hoes van hoge kwaliteit met leren optiek omhult je smartphone en beschermt in het bijzonder het scherm tegen krassen. Het beste aan de downflip case is dat je je foto rondom kunt laten afdrukken. Zo veel ruimte voor het ontwerp van een mobiele telefoonhoes is nergens anders te krijgen.

Toughcase

De zelfontworpen toughcase-hoes van Pixum biedt je de mogelijkheid om alles te krijgen: de best mogelijke bescherming en een ontwerp dat precies past bij je smaak. Aan de buitenkant is deze kras- en schokbestendig, binnenin is de hoes van de smartphone voorzien van een kern van zwarte siliconen om zelfs de grootste schok te weerstaan.

Insteekhoesje

Een insteekhoesje (of telefoon-sleeve) uit hoogwaardig kunstleer past perfect om jouw smartphone en beschermt het scherm en de hele telefoon tegen krassen en vuil. Fijn, zacht kunstleer zorgt voor een luxe uitstraling en veilige bescherming rondom je telefoon.

Kortom

Pixum biedt volop keuze als het gaat om een bedrukt smartphonehoesje. Kies de juiste voor jouw telefoon en laat vervolgens je creativiteit de vrije loop en kies je leukste, gaafste of wildste foto uit voor op je telefoon. Dit gaat heel gemakkelijk via de website van Pixum. Daar selecteer je eenvoudig welke smartphone je hebt en vervolgens maak je het ontwerp op maat. Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen uitvoering, maar beginnen bij € 19,99.

Sinds kort biedt Pixum naast hoesjes voor smartphones ook hoesjes voor je tablet. Dus ook je tablet is optimaal beschermd met je eigen ontwerp op een hoes. Kijk voor info en inspiratie op: pixum.nl/hoesjes/telefoonhoesjes/inspiratie.

BESTEL HIER JOUW HOESJE MET KORTING!
Code: PARTYSCENE-10P

De code is geldig t/m 31-08-2017 voor 10% korting op alle hoesjes op de website. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws