Marvel's Deadpool krijgt een eigen animated comedy 

Mark Hofman | 15 mei 2017
lifestyle

De helden van Marvel's comics, films en series zijn geweldig. Ze redden de wereld, zijn goed voor de mensheid en beschikken over geweldige krachten. Als je denkt dat dit het enige is wat Marvel naar buiten brengt, dan heb je Deadpool nog niet gezien. Deze losgeslagen idioot redt de wereld wel, maar van al die andere zaken is geen sprake. De mafkees kreeg eerder al een film op zijn naam, maar zal nu ook de ster zijn in een nieuwe cartoon. 

Deadpool krijgt een eigen comedy-cartoon 

Donald Glover en zijn broer Stephen Glover gaan, in samenwerking met FX, aan de slag met een geanimeerde comedyserie over Deadpool. Het verhaal van de groffe, maar hilarische, superheld is volgens Marvel en de twee broers nog lang niet klaar. Daarom wordt er in 2018 een serie van 10 afleveringen over de held gelanceerd. 

De show wordt in combinatie met FXX gemaakt, welke bekend is van de hilarische animated serie Archer. De serie wordt echter geen cartoon voor kids, maar voor volwassenen. Reken maar dus op een aantal harde grappen en leipe gebeurtenissen. FX-president Nick Grad zei het volgende over Donald Glover en de aankomende serie: 

'Donald Glover is an incredibly gifted and versatile artist who’ll bring the untitled Marvel’s Deadpool series to life with the same intense, singular vision as his breakout hit Atlanta. With the success of Legion, we’re looking forward to again partnering with Marvel Television to create a series that is bold, striking and entirely original.'

De serie moet in 2018 gaan starten, maar wanneer precies is nog niet bekend. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws