Martin Garrix is 21 en mag dit voortaan legaal doen...

Pieter Hiemstra | 15 mei 2017
lifestyle

Onze eigen Martin Garrix is gisteren 21 jaar oud geworden. Een perfecte leeftijd, want officieel is hij nu volwassen. Dat betekent dat hij eindelijk een aantal dingen legaal mag doen. We hebben ze op een rijtje gezet. 

1: Alcohol drinken in de VS

Kleuters leren in rural 'Merica van hun ouders hoe je met (automatische) wapens omgaat. Een grondrecht, vinden ze. Wordt Amerika veiliger van, zeggen ze. Des te logischer ook om een alcoholverbod tot je 21e levensjaar in te stellen. Proost Martijn!

via GIPHY
 

2: Nooit meer de club uitgestuurd worden

Beveiligers moesten hem onder streng toezicht begeleiden richting de draaitafel. De omgeving werd schoongeveegd van alcholische versnaperingen. Nog voordat zijn laatste track is uitgespeeld, moet hij de club alweer verlaten. Deze bizarre taferelen moest Garrix meemaken om te mogen draaien in club Omnia, Las Vegas. Het is er niet toegestaan om te stappen onder je 21e. En dat geldt ook voor de nummer één dj ter wereld.  

via GIPHY

3: Hij mag legaal een pooier worden in Nederland

I dont know whatcha heard about me, but I'm Mother* P.I.M.P! Garrix kan nu volledig legaal vrouwen achter de ramen neerzetten voor een extra zakcentje. Moet hij natuurlijk wel toestemming hebben van de meisjes... 

via GIPHY

4. Hij mag op een zware motor en in een vragenwagen rijden

Eindelijk! Garrix mag nu hij 21 levensjaren oud is op een zware motor of vrachtwagen rijden. Moet hij natuurlijk wel een rijbewijs hebben, maar daarvoor mag hij zich op zijn 21ste officieel aanmelden. 

via GIPHY

5: Legaal gokken in de VS

Sinds gisteren mag Garrix al zijn geld vergokken in de casino's van de city that never sleeps: Las Vegas. Jackpot!

via GIPHY

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws