Dwayne 'The Rock' Johnson wil veel meer Fast and Furious-films 

Mark Hofman | 21 mei 2017
lifestyle

We weten inmiddels allemaal dat Fast and Furious een langlopende franchise is. Volgens acteur Vin Diesel is het verhaal, na de release van nog twee films, wel verteld. Maar zo denkt niet iedereen er over, ook acteur Dwayne Johnson niet. 

Meer Fast and Furious voor Dwayne Johnson. 

Kort geleden gaf Vin Diesel aan dat het verhaal van Fast and Furious over twee films wel verteld is. Echter weten we ook dat Universal Pictures dat heel anders ziet. De studio wil de wereld rondom de franchise nog uitbreiden door eventuele spin-offs over Hobbs (Dwayne Johnson) en Deckard Shaw (Jason Statham). 

Ook Dwayne Johnson is van mening dat de serie nog niet over twee films afgelopen moet zijn. Dit laat hij weten in een interview. 

'Het is een spannende tijd voor ons hier, met de Fast and Furious films, omdat het doel is om het universum uit te bouwen en de fans iets terug te geven waar ze van zullen houden. Ik kan dit zeggen: we hadden nooit verwacht dat er zo'n chemie zou zijn tussen Jason en mij. Nu houden we van elkaar. Maar ons in scenario's plaatsen waarin we kunnen inspelen op elkaars grappen is gewoon fantastisch. Die chemie bloeide echt in de film en liet ons zien wat de toekomst zou moeten brengen.'

Op 18 april 2019 staat Fast 9 op de planning en op 1 april 2021 staat Fast 10 gepland. Wanneer de spin-off het daglicht ziet, is nog niet bekend. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws