Legends of Tomorrow krijgt nieuw team voor seizoen 3

Mark Hofman | 28 mei 2017
lifestyle

The CW is de grote maker van succesvolle series als Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow. De laatste is amper klaar met het tweede seizoen of het is alweer in volle voorbereiding voor het derde. Toch zou het verhaal een vrij andere wending kunnen krijgen, met een geheel ander team. 

Legends of Tomorrow krijgt nieuw team 

The CW heeft de eerste synopsis vrijgegeven voor het nieuwe Legends of Tomorrow seizoen. Het lijkt erop dat het team er niet alleen anders uit gaat zien, maar dat er uberhaupt veel gaat veranderen in de serie. 

Nadat de Legends het voor elkaar kregen Time Bureau als nieuwe baas te strikken, genieten ze allen van een vakantie. Feit is echter wel dat de Legends geen contact meer hebben, tot Mick Rory één van hen vindt. Uiteindelijk blijven de problemen zich alsnog opstapelen en probeert Sara de boel weer bij elkaar te krijgen. Na een paar flinke meningsverschillen begint de strijd opeens tussen de Legends en Time Bureau. Maar dat gaat niet heel lekker.

Het team is wellicht een beetje uit elkaar, maar Ray Palmer, Martin Stein, Nathan Heywood en Jefferson Jackson blijven in ieder geval wel bij elkaar. 

Wanneer het nieuwe seizoen van Legends of Tomorrow begint is nog niet bekend. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws