Chris Evans rondt Marvel-avontuur af met vierde Avengers-film 

Mark Hofman | 14 juni 2017
lifestyle

Foto: Chairman of the Joint Chiefs of Staff 

Chris Evans en Marvel slaan de handen al tijden ineen. In 2005 verscheen hij als The Human Torch in Fantastic Four en in 2011 zagen we hem voor het eerst als Captain America. Sindsdien zagen we Evans in 3 andere films en komen Avengers 3 en 4 er ook nog aan. Ondanks dat zijn contract iets anders roept, zegt Evans zelf nog te blijven hangen tot die opnames erop zitten. 

Chris Evans nog even door als Captain America

In het contract van Chris Evans en Marvel staat dat de acteur voor zes films beschikbaar is. Dit zou betekenen dat de derde Avengers-film de laatste zal zijn voor Evans, maar niets is minder waar. In een interview laat hij weten ook het vierde Avengers-deel nog te spelen. 

'Ik had zes Marvel films in mijn contract staan en zou dus kunnen stoppen na de derde Avengers film, maar ze wilden een tweeluik maken. Dat was logisch naar mijn idee, het rond alles af.'

De acteur ging akkoord met een vierde Avengers-film en zal daarna de boel gaan verlaten. Hij was te zien in Captain America: The First Avenger (2011), The Avengers (2012), Captain America: The Winter Soldier (2014), Avengers: Age of Ultron (2015) en Captain America: Civil War (2016). 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws