Typhoon ontwerpt capsule-collectie voor WE Fashion

Samantha Ribeiro | 15 juni 2017
lifestyle

Typhoon geeft zijn andere talenten bloot. De rapper die geprezen wordt om zijn realistische en inspirerende teksten werkt samen met WE Fashion aan zijn eigen capsule-collectie.

Typhoon staat bekend om zijn oprechte kijk op het leven. Zijn poëtische teksten spreken boekdelen en hebben hem gebracht waar hij nu is. Zijn eigen capsule-collectie bestaat volgens WE uit verrassende en contrasterende elementen. Verdere informatie over de hele lijn wordt duidelijk bij de lancering.

Capsule

Capsule is een nieuwe trend in de modewereld. De bedoeling is om een seizoen lang een garderobe van ongeveer 37 kledingstukken te hebben. Het lijkt saai, omdat je dan vaak hetzelfde zou dragen, maar de uitdaging is juist om dat hele seizoen geen andere kledingstukken meer te kopen. De simpelste kleding komt daarbij kijken, dus allerlei accessoires en dergelijke kun je achterwege laten.

Hoe Typhoon dit tot stand weet te brengen kom je te weten in september, wanneer de collectie verkrijgbaar is in geselecteerde winkels en op wefashion.com.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws