Gooi die speedo maar weg! Wat voor zwembroek draag jij deze zomer?

Daniel | 20 juni 2017
lifestyle

Hopelijk heb je nog niet je ‘bijna-ready-summer-body’ geshowd in je veel te strakke speedo, want die kun je beter weggooien. Hier een paar tips van Manners Guide voor het vinden van een zwembroek waarmee je je wel in het openbaar kunt vertonen.

De vakantie komt eraan, de mussen vallen dood van het dak en je ijsje smelt weg voordat je een goede lik hebt kunnen nemen. Een goede zwembroek kun je dus wel gebruiken. Maak een keuze uit onderstaande modellen en ga op zoek!

 

#gif #davidhasselhoff #knightrider #80s #donthasselthehoff #😂 #📺 #🚘

Een bericht gedeeld door Seba Carracedo Blanco (@sebaschatzi) op

De classic

Deze kent iedereen. Dit is de meest gangbare zwembroek en zal volgend jaar nog niet uit de mode zijn. Voor bijna elk lichaam is wel een klassieke zwembroek te vinden. Neem je een klassieke basic zwembroek, houd het dan ook qua kleur simpel. Felle kleuren en drukke patronen staan niet goed bij deze wat langere baggy zwembroek. Een effen kleur, eventueel met een simpel streepjespatroon. 

Sportief

Ben je een sportief type, dan past dit model goed bij jou. Met deze korte zwembroek kun je je helemaal uitleven wat opvallende kleuren en patronen betreft. De inkepingen aan de zijkant zijn gebaseerd op de hardloopbroekjes van vroeger. Niet iedereen kan dit model hebben, maar als het wel kan dan is dit een must have voor de zomer.

De boxer

Voor de twijfelaars tussen de classic en de sportieve zwembroek is de boxershort. Deze is korter en net iets minder baggy. Hij gaat goed samen met een afgetraind strandlichaam. Met dit model kun je alle kanten op als het gaat om het design. Ben je een lefgozer, ga dan voor de Hawaii-print. Een felle kleur of een druk patroon kan ook heel goed. Liever wat rustiger, neem dan een effen kleur of een simpel streepje. 

De multifunctionele

Houd je van functioneel? Ga dan voor een korte broek die ook als zwembroek functioneert. Je kunt dit model met van alles combineren, waardoor het niet opvalt dat je in je zwembroek loopt. Het is handig om deze broek simpel te houden. Op die manier kun je het gemakkelijk combineren met een t-shirt.

Vind je variatie belangrijk? Probeer ze dan allemaal!

Nog een reden waarom je een goede zwembroek nodig hebt...

Heb je eenmaal een goede zwembroek gevonden, probeer die dan aan te houden

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws