Is dit de nieuwe gadget van Snapchat?

Freek Minderman | 3 augustus 2017
lifestyle

Een rapportage van The Information speculeert dat Snap Inc, het bedrijf dat eigenaar is van Snapchat, interesse heeft in het overnemen van Zero Zero Robotics. "Leuk, wat heb ik aan die informatie?" hoor ik je al denken. Nou, dit bedrijf is de maker van een opvouwbare drone, die je alleen nog maar in Apple winkels kan kopen.

De zogenaamde Hover Camera Passport heeft de aandacht van Snap Inc. te pakken. Een drone die je 8 minuten kunt gebruiken, maar die opengeklapt kan worden en selfies kan maken van jou. Het vliegende hebbedingetje houdt zichzelf bijzonder stabiel, ookal maakt hij wat kabaal tijdens het vliegen. Je kunt de drone zelfs duwen en hij zal terugveren in de lucht. 

Het is niet de eerste keer dat Snap geïnteresseerd is in een draagbare camera - naast die van je telefoon. Eerder brachten zij Spectacles, een bril met camera, uit en hebben zij geinvesteerd in een bedrijf dat camera's in robots implementeert. We zijn benieuwd, want de selfie drones worden steeds populairder en het zou aansluiten bij het motto van Snapchat om steeds nieuwe belevenissen vast te leggen in tijdelijke content. 

Mashable heeft eerder de drone van Zero Zero Robotics uitgeprobeerd. Bekijk de video hieronder om te zien wat hij allemaal kan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws