Genieten van het leven zonder geld op zak? RichMeetBeautiful helpt!

Partyscene Redactie | 22 augustus 2017
lifestyle

Baal je er ook zo van dat je platzak bent waardoor je niet kunt genieten van de mooie dingen in het leven? Dan is een account op RichMeetBeautiful misschien wel jouw ding. Hier scoor je een man of vrouw met geld die op zoek is naar ‘mooie mensen’. Mooi is natuurlijk best subjectief, maar de kans is groot dat je er weinig succes hebt als je er uitziet als een Hobbit die al tien jaar in een hondenhok woont of als een gebruikte tampon drijvend in een Dixie van een dancefestival. 

RichMeetBeautiful

Ben je echter wel toonbaar genoeg om in het openbaar te verschijnen en zie je een date met een rijke man of vrouw wel zitten, dan ben je bij deze datingsite op het juiste adres. Het persbericht over de lancering windt er geen doekjes om: 

De site zal sugarbaby's samenbrengen met sugardaddy's. Sugarbaby's zijn intelligente, charmante jonge vrouwen die daten met een sugardaddy in ruil voor geschenkjes, reizen, financiele ondersteuning, begeleiding en ronduit om in de watten gelegd te worden. Sugardaddy's zijn financieel stabiele en ervaren mannen die plezier en passie zoeken.

Hoewel het persbericht spreekt over enkel sugarbaby’s en sugardaddy’s, ben je ook welkom als jongere man en oudere vrouw en wanneer je een relatie zoekt met hetzelfde geslacht. 

Volgens de site zelf ligt het succespercentage best hoog: 

  • 79 procent van de gebruikers vindt een partner
  • De duur van een gemiddelde relatie op RmB is 4,5 maanden (dubbel zolang als de concurrentie)
  • Het tevredenheidsonderzoek van RmB toont aan dat zowel Sugar Daddy's als Sugar Baby's aangeven "erg tevreden" te zijn met hun huidige of vorige relaties op RmB.

Over de site

RichMeetBeautiful maakt deel uit van een serie datingwebsites en is pas dit jaar gelanceerd. De CEO, Sigurd Vedal, zegt: ‘Ik verwacht om 100.000 Nederlandse leden te hebben tegen het eind van 2018, met een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen. Ik ben ontzettend trots om de eerste persoon te zijn die een marktplaats creeert die voldoet aan deze nood, en een heel nieuwe wereld opent voor de rijken en de mooie mensen.’

Ben je rijk en/of mooi en heb je interesse in een relatie, dan kun je hier een profiel aanmaken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws