Trance Essentials 2013 volume 2

Rick Francissen | 25 september 2013
music


Armada Records, het label van Armin van Buuren, bestaat 10 jaar. Dit is de tweede compilatie van dit jaar waarin de beste trance nummers voorbij komen.

Trance is de laatste tijd de wereld aan het overnemen. Na het ontstaan in Europa is het eindelijk klaar om de wereld over te gaan. Zeker, nu house en progressive veel invloeden van trance overnemen explodeert het genre zowat.

De dubbel-cd bevat nummers van de grootste, maar ook van onbekende, zeer getalenteerde artiesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Armin van Buuren, Paul Oakenfold en Dash Berlin. Deze namen weten al heel wat jaren de trance-sound populair te houden. Wat onbekendere namen zijn onder andere de jonge Audien. De 21-jarige Amerikaan heeft al grote hits gescoord en is in meerdere radioshows van grote dj's voorbijgekomen. Met zijn nieuwe single 'Iris' gooit hij opnieuw hoge ogen. Ook het opkomende duo Blasterjaxx laat zichzelf gelden met een remix van de classic 'Adagio For Strings' van Tiësto.

Voor elke liefhebber van dance-muziek is dit een must-have, want met zoveel verschillende invloeden van trance zit er altijd wel een nummer tussen dat je aanspreekt. De cd is nu te koop via iTunes en Beatport.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws