Gefeliciteerd Hardwell!

Tess Maidman | 7 januari 2015
music


27 jaar zou je Hardwell niet geven als je er bij stilstaat hoe veel hij al heeft bereikt. Reden genoeg om onze Brabantse muziekmeester, nummer één dj van de wereld, even in het zonnetje te zetten.

Carrière-tijger
Als viertienjarige begon de Bredanaar al aan zijn dj-carrière, doordat hij werd geïnspireerd door zijn stadsgenoot Tiësto. Hardwell, (echte naam Robbert van de Corput) wilde dolgraag de eerste van de wereld worden en dat is hem tien jaar later gelukt.

De Nederlandse dj-producer maakt vooral dance en house tracks, maar hij maakt ook remixen van bestaande nummers. Daarnaast presenteert hij het programma Hardwell On Air bij Radio 538 en op het Amerikaanse radiostation Sirius XM presenteert hij Eastern Standard Time.

We zijn nog niet klaar
Robbert heeft nog veel meer in petto hoor, want in 2011 bracht hij het nummer 'Zero 76' uit met Tiësto, op 27 april 2013 begon hij zijn wereldtournee en niet veel later werd hij door DJ Mag uitgeroepen tot ’s werelds beste dj!

Sinds een klein jaar mogen we Hardwell ook ambassadeur van Dance4life noemen en op 19 oktober werd hij voor de tweede keer op een rij ’s uitgeroepen tot werelds beste dj.

We mogen trots zijn!

Check ook even de laatste (mega) hit van Hardwell, 'Young Again':

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws