Don Diablo remixt Madonna's 'Ghosttown'

Lucas Boon | 2 april 2015
music


En daar komt weer een onverwachts duo de hoek om kijken. EDM meets Nederlandstalig? Of hiphop? Niets van dat alles, ditmaal zijn het Don Diablo en Madonna die de handen ineen hebben geslagen! De popdiva had Don's remixen gehoord van onder meer Ed Sheeran en besloot contact met hem te zoeken. Don Diablo laat weten: 'The Queen of Pop remixen heeft altijd hoog bovenaan mijn bucketlist gestaan en toen ik het telefoontje met het remix verzoek vanuit New York kreeg, schoot er een mengeling van opwinding en angst door me heen.'

En wat vinden wij? De remix van 'Ghosttown' is een lekkere house-plaat, als je het ons vraagt. Vleugje edm hier en daar, met het enige verschil dat het geluid van de zangeres in kwestie wat minder zoetsappig klinkt (want Madonna). De teksten liegen er overigens ook niet om.

You're all that I can trust
Facing the darkest days
Everyone ran away
But we're gonna stay here, we're gonna stay here

Tikkeltje mysterieuze lyrics dus, maar zo kennen we Madonna ook niet anders. Don Diablo houdt de originaliteit van de track in zijn waarde, sterker: met de pompende club beats achter 'Ghosttown' bewijst hij dat ook supersterren als Madonna te remixen zijn. Met op het moment van schrijven nog geen 80.000 views op het YouTube-kanaal van Madonna herself verdient deze remix meer aandacht. Banger!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws