Hardwell kondigt collab aan met W&W!

Thomas Keulemans | 1 juli 2016
music

Hardwell en W&W

Alles wat Hardwell aanraakt lijkt haast wel in goud te veranderen. De ene na de andere dikke release komt uit zijn handen en het gaat ook uitstekend met zijn Revealred Recordings label. Van W&W kan hetzelfde gezegd worden, want ook hen gaat het voor de wind. Dit jaar brachten zij al moddervette tracks als 'Arcade (feat. Dimitri Vegas & Like Mike)' en 'How Many'. 

Collab time!

Dus tsja, voeg deze bazen bij elkaar en wat krijg je dan? Een ongetwijfeld heerlijke harde track om je vingers bij af te likken! Het is namelijk niet de eerste keer dat de heren een samenwerking aangaan. 'Jumper' uit 2013 deed het goed, en 'Don't Stop The Madness (feat. Fatman Scoop)' van Hardwell & W&W was ook lekker! Breda at its best kunnen we wel stellen, want naast Hardwell komen ook de mannen van W&W natuurlijk uit Breda. Bovendien... ook Lil Jon zal meewerken aan de collab! Die ken je zeer zeker van o.a zijn vette hit met DJ Snake 'Turn Down For What'. 

'Live The night!'

De collab heet in elk geval 'Live The Night' en die heb je misschien al wel eens in een setje voorbij horen komen. De track werd al eens geript en op YouTube gezet, dus werd er al gespeculeerd op een nieuwe collab tussen W&W en Hardwell. Morgen in Hardwell On Air komt de track eindelijk officieel uit. Check it out!

 

Finally! Tomorrow in HOA!

Een foto die is geplaatst door Hardwell (@hardwell) op

Foto via Rukes en Facebook Hardwell

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws