Het nieuwste geluid van Martin Garrix: ‘Name of Love’

Wouter de Vink | 21 juli 2016
music

Het nieuwste geluid van Martin Garrix: ‘Name of Love’

Tijdens zijn set op Ultra Europe en in aanloop naar zijn LP die binnenkort verschijnt, heeft Martin Garrix afgelopen weekend ‘Name of Love’ laten horen. En deze track is misschien wat anders dan dat we van hem gewend zijn. Maar dat-ie vet is, is wel één ding dat zeker is! Check de preview hieronder.

LEES OOK: Martin Garrix teased opnieuw over collab met Justin Bieber

Afgelopen weekend streek het Ultra-circus neer in Europa. Ook dit evenement wordt – meerdere dagen – gestreamd via internet en dit is de ultieme kans voor die hard fans om te speuren naar nieuwe previews. Deze fanatiekelingen kwamen zodoende terecht bij ‘Name of Love’. De plaat van Martin Garrix is een onderdeel van de release – waar nog geen naam van bekend is – en zal binnenkort verschijnen. Wat we wel weten is dat de Nederlandse dj met deze release, net als met ‘Name of Love’, aan het experimenteren is. Van future bass tot trap en downtempo nummers: je komt het hier allemaal tegen.

Dit is Martin Garrix – ‘Name of Love’

Vanzelfsprekend zal ‘Name of Love’ en de nog te verschijnen LP binnenkort uitkomen op het label van Martin Garrix, genaamd STMPD RCRDS.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws