Dannic brengt track uit met Jane XØ

Rick Francissen | 20 augustus 2016
music

Dannic

Het gaat ontzettend hard met een van de vele succesvolle dj’s uit Breda. Dannic heeft tal van hits op zijn naam staan, heeft zijn eigen label Fonk Recordings en host hiermee een eigen labelnight tijdens het Amsterdam Dance Event. Maar nu heeft hij ook nog eens een samenwerking op zijn naam staan met mysterieuze Jane XØ.

Wie is Jane XØ?

Alweer een artiest die de identiteit verbogen wil houden. Na Marshello en Malaa is Jane XØ de volgende artiest die zich op een positief verrassende manier laat horen. Met een aantal solo tracks die ze op haar SoundCloud heeft geplaatst heeft ze de lat voor haarzelf enorm hoog gelegd. De kwaliteit is namelijk dik in orde.

LEES OOK: Het mysterie van Malaa

In tegenstelling tot Marshmello en Malaa legt Jane XØ wel uit waarom zij anoniem te werk wil gaan. Haar kort, maar krachtige onderstaande verhaal op haar socials heeft toch een raar klein element in zich zitten. Ze heeft het nadrukkelijk over haar eerste deel van haar verhaal.

Being able to express myself musically without limits, no worries of judgement, no worries of success or failure is why I remain behind the wall of anonymity. I hope you enjoy the first part of my story. - Jane XØ

Dannic past zich aan

De typische stijl die we van Dannic en zijn Fonk Recordings gewend zijn, is niet goed terug te herkennen in ‘Undone’. In de samenwerking wordt vooral de vocal van Jane XØ centraal gesteld en is de groovy en dansbare identiteit van Dannic achterwege gelaten. De kwaliteit van beide artiesten gaan in ieder geval erg goed samen, want met 'Undone' leveren ze een heerlijke track die zomers in de oren klinkt. De track luister je hieronder en is gratis te downloaden.

Beeld via Facebook Dannic

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws