Check die track: Rivero & Reggio – Mental

Ivo Mollemans | 30 september 2016
music

Revealed Recordings staat onder andere bekend om zijn energieke big room producties door zowel nieuw talent als gerenommeerde artiesten in de dance scene. Zo hebben Dannic, Joey Dale, Bali Bandits en natuurlijk de eigenaar van het label, Hardwell zelf, muziek uitgebracht via het label.

Rivero & Reggio – Mental

Het nieuwste monster dat dit label ons brengt is er eentje van opkomend talent Reggio in samenwerking met Rivero. De track heet ‘Mental’ en is dat dan ook behoorlijk. Meteen is te horen dat het nummer thuishoort op dit label met zijn energieke drop en electro house breakdown. Het nummer werd de hele zomer al gedraaid door een hoop artiesten zoals Blasterjaxx, Firebeatz en W&W op de grootste festivals. Zo hebben de bezoekers van Ultra Europe en Electric Zoo het nummer live mogen aanhoren en ook een hoop mensen in clubs hebben het nummer zeker voorbij horen komen.

LEES OOK: La Fuente brengt ‘4000’ uit

De intro van het nummer leid je meteen naar de eerste drop toe die dan ook lekker veel energie vrijgeeft. De bassline in combinatie met de lead synth is zeker niet de minste combinatie en zorgt ervoor dat ook de break goed ontvangen zal worden. Ook de tweede drop geeft weer flink wat energie af waardoor dit nummer helemaal perfect is om zowel in clubs als op festivals gedraaid te worden. Zoals bij elke house plaat zijn ook de drums van dit nummer volgens het ‘4 on the floor’ principe. Dit alles zorgt ervoor dat het nummer lekker strak is en je deze release zeker niet mag missen! Het nummer is hieronder te beluisteren.

Revealed tijdens ADE

Ook Revealed Recordings is weer aanwezig tijdens ADE dit jaar. Het label zal een feest geven op 20 oktober in de Heineken Music Hall. Op de line-up staan onder andere labelbaas Hardwell, Knife Party en Kris Kross Amsterdam. Tickets zijn via deze link nog verkrijgbaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws