Spinnin’ Records en Headliner Entertainment lanceren nieuw label: ID&T Music

Wouter de Vink | 19 oktober 2016
music

Spinnin’ Records en Headliner Entertainment lanceren nieuw label: ID&T Music

Er is weer een nieuw muzieklabel bij gekomen, maar deze keer met een hele bekende naam: ID&T Music. Platenlabel Spinnin’ Records en artiestenplatform Headliner Entertainment gaan samen in zee en zo werd ID&T Music geboren. Dat betekent dus een hoop nieuwe muziek met nieuwe artiesten!

BEKIJK OOK: ADE 2016 is begonnen!

De vork zit als volgt in de steel: ID&T Music is vanaf nu een sublabel bij Spinnin’. Hiervoor is Headliner Entertainment het boekingskantoor. Zij houden de talenten in de gaten, kijken welke evenementen en festivals het beste bij hen past en brengt hen onder bij het nieuwe label. De samenwerking tussen beide partijen komt overigens niet uit de lucht vallen: de grootmachten hebben een neusje voor het scouten van talent.

Spinnin’ Records en Headliner Entertainment bundelen de krachten voor ID&T Music

Tijdens het Amsterdam Dance Event kondigde de grootmachten de start van ID&T Music aan. Spinnin (waar de grootste artiesten uit de scene getekend hebben), ID&T (bekend van Mysteryland en nog veel meer evenementen) en Headliner Entertainment (één keer googlen en je zal versteld staan welke toppers zij onder hun hoede hebben) willen hiermee nieuwe artiesten de ultieme kans geven om zich te bewijzen tegenover de hele wereld. We verwachten hier dus nog een hoop van te horen!

Spinnin’ Records en Headliner Entertainment lanceren nieuw label: ID&T Music

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws