Steve Angello previewt nieuwe track

Ivo Mollemans | 30 oktober 2016
music

In het lijstje ‘artiesten die niet weg te denken zijn uit de dance scene’ hoort de naam Steve Angello ergens bovenaan te staan. De Zweedse muzikant die voorheen deel uitmaakte van het welbekende trio Swedish House Mafia gaat nog steeds erg hard. Ook zijn label Size Records brengt met regelmaat goede nummers de wereld in die support krijgen van alle top dj’s ter wereld. Wat dit label echter nog noemenswaardiger maakt is dat het artiesten oppikt die aan het begin van hun carrière staan en dus nog helemaal niet bekend zijn of waren toen ze zich bij het label aansloten. Voorbeelden hiervan zijn Max Vangeli, Third Party, Wayne & Woods en de broer van Steve Angello zelf An21.

Steve Angello aan de slag met nieuwe talenten

Ook al heeft Steve Angello de optie om alleen maar grote artiesten toe te laten tot zijn label, toch doet hij dit niet. Zijn nieuwste aanwinst is het duo Still Young. Hun producties zijn over het algemeen zeer melodieus en met nummers als ‘Midnight’ en ‘Temptation’ hebben ze de aandacht van veel dj’s weten te trekken. Er is echter een track waar men al een tijdje op aan het wachten is en dat is hun samenwerking met labeleigenaar Steve Angello.

LEES OOK: Oliver Heldens teast remix voor The Chainsmokers

Het nummer heet ‘Follow Me’ en maakt gebruik van de iconische stijl van Still Young gecombineerd met de energieke stijl van Steve. Hierdoor is het nummer een ware festivalplaat geworden die je gewoon moet horen. Het wachten erop is gelukkig ook bijna over want op de SoundCloud pagina van Size Records is onlangs een preview verschenen van het nummer. Deze duurt anderhalve minuut maar belooft veel goeds voor de volledige versie.

De preview is hieronder te beluisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws