Flume laat nieuwe track horen

Ivo Mollemans | 14 november 2016
music

De Australische Flume blijft niet stil zitten. Onlangs plaatste hij een video online waarin hijzelf te zien is terwijl hij aan het surfen is. De muziek op de achtergrond is zijn nieuwe track ‘Quirk’. De track zal uitkomen als onderdeel van zijn ‘Skin Companion EP l’. Deze EP zal op 25 november via Mom + Pop uitkomen. Zoals de naam al zegt is dit het vervolg op zijn goed beoordeelde ‘Skin’ album die in mei dit jaar uitkwam.

Flume en surfen

Naast muziek maken heeft Flume ook een grote passie voor surfen, zo blijkt uit de video. Samen met wat vrienden en een aantal professionele surfers gaat hij naar de zogeheten ‘Surf Ranch’ in Central California om daar te surfen op kunstmatige golven. Het is een bekende plek bij menig surfer en het was altijd al een droom geweest van Flume om op de perfecte kunstmatige golf te kunnen surfen.

LEES OOK: Dit zijn de remixes voor Martin Garrix' In The Name Of Love

Quirk

De track is erg zacht en maakt gebruik van een slome beat met synths die constant van geluid blijven veranderen. Een perfecte track voor de momenten dat je weinig energie hebt en als dit een voorbode is van de aankomende EP dan hebben wij veel hoop voor deze release.

Momenteel is Flume nog bezig met zijn tour, maar gelukkig wist hij wat vrije tijd te vinden om een dag lang zijn tweede hobby te kunnen beoefenen. Naast het produceren van muziek heeft hij ook nog aanleg voor surfen zoals te zien is in de video hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws