Dillon Francis deelt de studio met G-Eazy

Ivo Mollemans | 1 december 2016
music

Rapper G-Eazy wist bekend te worden bij het grote publiek met zijn hit ‘Me, Myself & I’ en ook lang daarvoor wist hij al een naam voor zichzelf op te bouwen met zijn talent als rapper. Hij heeft meerdere albums uitgebracht en ook momenteel is hij nog steeds bezig met het produceren van nieuwe muziek. Dillon Francis is daarentegen niet erg bekend om zijn zangtalent, maar juist wel om zijn talent als producer. Met zijn unieke sound heeft hij veel fans weten te veroveren en een indrukwekkende discografie in elkaar weten te zetten.

Dillon Francis & G-Eazy op Twitter

Nu gaan deze twee dus hun krachten bundelen om samen met een nummer te komen. Het idee om samen te werken is echter niet nieuw. Drie jaar geleden hadden ze al contact met elkaar over een samenwerking, maar door drukke schema’s hebben ze nooit de tijd gevonden om er eens goed voor te gaan zitten. Dit betekend gelukkig niet dat ze geen zin meer hebben om nog samen te werken. In tegendeel juist, want via Twitter hebben ze afgesproken om er deze keer écht werk van te maken en niet nog eens drie jaar te wachten.

LEES OOK: HI-LO en Sander van Doorn droppen nieuwe track

Het idee om samen te werken kwam niet van G-Eazy noch van Dillon. Degene die met dit idee kwam was STOGEMASTER. De dj stuurde drie jaar geleden een tweet de wereld in met het idee en G-Eazy reageerde daar op. Niet veel later kwam ook Dillon’s reactie daarbij.

Het duurde lang voor er weer nieuws van de samenwerking naar buiten kwam en in 2015 vond Dillon dat het eigenlijk toch eens echt tijd was dat G-Eazy naar de studio kwam. Helaas was hij toen net op het vliegveld dus ging het ook toen weer niet door.

Of de samenwerking deze keer wél realiteit wordt zullen we opnieuw moeten afwachten, maar G-Eazy heeft wel laten weten dat hij met Dillon Francis in de studio heeft gezeten op 28 november.

Ook Calvin Harris schijnt op de hoogte van de samenwerking.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws