DJ Snake en Drake werken samen

Ivo Mollemans | 5 december 2016
music

De laatste tijd worden er veel nieuwe samenwerkingen aangegaan tussen artiesten. Veel samenwerkingen brengen een hit (of soms zelfs meerdere) voort. Zowel producers die samen de studio ingaan als vocalisten die samenwerken met producers: het gebeurt allemaal en niets is te gek. Hierdoor ontstaan er soms ook merkwaardige combinaties die uiteindelijk goud waard blijken te zijn.

DJ Snake en Drake

Een van die combinatie’s die weleens een gigantische hit kan gaan voortbrengen is die van DJ Snake en Drake. DJ Snake wist met Justin Bieber al een hit te scoren met de track ‘Let Me Love You’ en ook met Lil' Jon heeft hij succes gehad. Drake is wereldberoemd geworden door het scoren van meerdere hits en daardoor eigenaar te zijn van de meest gestreamde track op Spotify namelijk ‘One Dance’. Iedereen kent wel een aantal nummers van de rapper en de verwachtingen voor deze samenwerkingen zijn dan ook erg hoog. Twee van de beste artiesten van het moment die hun krachten bundelen moet gewoon goed gaan.

LEES OOK: Dillon Francis deelt de studio met G-Eazy

Het nieuws dat de twee met iets bezig waren kwam via Instagram. DJ Snake plaatste een foto van hemzelf en Drake met de tekst ‘New Season’.

 

New Season

Een foto die is geplaatst door djsnake (@djsnake) op

De hint naar een samenwerking is niet moeilijk te vinden hier en dat er ook echt een samenwerking is werd daarna nog bevestigd door Malaa. Hij tweette onderstaand bericht naar zijn collega:

Verdere informatie over de collab zullen we moeten afwachten, maar dat er iets groots aankomt is wel duidelijk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws