Check die track: London Future – Don’t Stop

Ivo Mollemans | 14 december 2016
music

Ultra Music is niet alleen bekend van de festivals, maar ook het label weet veel aandacht te trekken met de vele tracks die erop uitkomen. Van trap tot electro house en deep house: het is allemaal wel terug te vinden op het label en als je hiel deep graaft vind je hier en daar misschien nog wel een dubstep track.

London Future – Don’t Stop

Een van de nieuwste tracks die onlangs uitkwam op Ultra Music is ‘Don’t Stop’ van London Future. De track begint heel kalm met de vrouwelijke vocalen van Jem Cooke en je zou een deep house of future house nummer verwachten. Zodra de build-up begint voelt het als een progressive house nummer, maar als de drop komt is het ineens een combinatie van trap en future bass! Erg tof gedaan en dat allemaal in één track. Het is erg goed uitgevoerd en klinkt niet rommelig. Deze track is dus met recht uitgekomen op een van de grootste dance labels ter wereld en is daarom zeker het checken waard!

LEES OOK: Krewella dropt nieuwe track en videoclip van 'Team'

De artiest in kwestie

London future heeft in het verleden meer geweldige tracks uitgebracht en in een tijd van twee jaar heeft hij de aandacht van grote labels weten te trekken. Al zijn tracks zijn uniek en zitten vol emotie. Eigenlijk is hij gewoon de ideale artiest voor de momenten dat je niet veel zin hebt om iets actiefs te ondernemen, maar je dag niet compleet wil omtoveren tot een lazy sunday.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws