Deadmau5 gaat onbekend talent helpen bij 1 miljoen plays op SoundCloud

Ivo Mollemans | 6 januari 2017
music

Dat deadmau5 zo nu en dan hele gekke acties uitvoert is ons niet onbekend. Zo schoot hij een keer de telefoon van iemand die ongenodigd zijn feest binnenkwam het bos in en ook op sociale media neemt hij geen blad voor de mond. Dit heeft ertoe geleid dat hij door sommige mensen zelfs bedreigd werd, maar er moet ook gezegd worden dat hij wel degelijk een van de meest geniale muzikanten ter wereld is.

Nieuw talent

En dat hij nog steeds een muzikant is bewijst hij maar weer met zijn laatste album. Opnieuw laat hij horen wat hij allemaal in huis heeft, maar hij wil ook graag nieuwe talenten helpen. Dit doet hij al met zijn eigen label genaamd ‘Mau5trap’, maar deze keer wil hij het persoonlijker aanpakken mits de persoon in kwestie minimaal 1 miljoen plays behaald op SoundCloud.

LEES OOK: Eric Prydz kondigt nieuw Pryda-album aan voor 2017 

Het aanbod van deadmau5

Deadmau5 heeft via een post op Reddit aangegeven dat hij bereid is om een zekere ‘BoMason’ te helpen bij het realiseren van zijn droom om professioneel muzikant te worden. Deadmau5 kwam hem online toevallig tegen toen hij zijn bericht op Twitter las om te verhuizen naar Los Angeles om als muzikant verder te gaan. Deadmau5 herkende de jongere versie van zichzelf hierin en besloot om het volgende aanbod te doen: als BoMason minimaal 1 miljoen keer beluisterd wordt op SoundCloud dan haalt deadmau5 hem naar het hoofdkwartier van Mau5trap om samen een album te maken.

Volgens deadmau5 heeft BoMason een hoop natuurlijk talent voor het maken van muziek. Het is niet de stijl van deadmau5, maar hij wil nog steeds helpen bij het verwezenlijken van zijn droom. Dus mocht je binnenkort nieuwe muziek van deadmau5 willen horen met een experimenteel randje, twijfel dan niet en luister eens (of vaker) naar BoMason op Soundcloud! Het meest afgespeelde nummer is op dit moment 161 duizend keer beluisterd dus hij is al op de goede weg.

Lees de volledige post van deadmau5 op Reddit hieronder:

1 million plays from deadmau5

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws