Robotaki dropt VIP Edit van 'Ghostboy'

Mark Hofman | 22 januari 2017
music

Robotaki kwam vorige jaar met zijn track 'Ghostboy' en maakte deze met zangeres Claire Ridgely. De track was heerlijk en scoorde lekker in de charts, maar toch was de producer nog niet helemaal tevreden. Het kon beter, het kon anders en daarom maakte hij een VIP edit van de track. Een edit waarbij hij rapper C. Young betrok en daarmee wel een hele goede keuze maakte. 

Robotaki ft. C. Young & Claire Ridgely - 'Ghostboy (Deluxe)'

Robotaki pakt het helemaal anders aan met de Deluxe versie van 'Ghostboy'. De track kwam vorige jaar uit en maakte hij samen met Claire Ridgely. Het nummer was destijds al heel erg lekker, maar de producer vond uiteindelijk toch dat er wat miste. Iets wat we, na het horen van deze VIP Edit, ook opeens doorhebben. 

De vibe van 'Ghostboy' en de productie zijn hetzelfde gebleven, maar ditmaal is rapper C. Young erbij gehaald. Een keuze die Robotaki ook wel bij het origineel had mogen maken, want de track heeft nu alle potentië tot een grote hit. De manier waarop de productie, de vocals van Claire en de lines van C. Young elkaar af weten te wisselen is geweldig! 

Check de track hieronder: 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws