Like This komt met gratis remix van Dillon Francis – Anywhere

Ivo Mollemans | 25 januari 2017
music

Dillon Francis bracht in september de single ‘Anywhere’ uit waarop hij heeft samengewerkt met Will Heard. Het nummer laat de rustigere kant van Dillon horen in tegenstelling tot tracks als ‘Bun Up The Dance’, ‘Get Low’ en ‘Candy’. ‘Anywhere’ is een nummer dat je zomaar eens op de radio zou kunnen horen en hierdoor kreeg Dillon ook veel support van buitenaf. Al snel werd het nummer een succes en in december kwamen er zes officiële remixen uit.

Remixen

Sleepy Tom, A-Trak, Felix Cartal en meer kregen de kans om een officiële remix te maken en dat hebben ze stuk voor stuk op sublieme wijze weten te doen. Toch blijft het, net als bij veel andere nummers, niet alleen bij de officiële remixen. Op SoundCloud en YouTube zijn nog tal van bootlegs en onofficiële remixen te vinden van het nummer, maar deze versie greep net dat extra beetje aandacht.

LEES OOK: Check Die Track: Raiden ft. Bright Lights - 'Heart of Steel'

Dillon Francis - Anywhere (Like This remix)

De remixer heet Like This en hij heeft zijn best gedaan om er iets unieks van te maken. Aan de vocalen te horen heeft hij het nummer versneld. Meteen vanaf het begin weet Like This de originele vibe van het nummer vast te houden, maar met extra melodieuze aspecten toegevoegd. De intro is mysterieus en het nummer blijft herkenbaar, maar de drop is waar het pas echt helemaal omgegooid wordt. De impact van de drums en synths geven het een nieuwe groove waar je ‘u’ tegen zegt.

Deze future bass-versie zorgt ervoor dat het origineel weer ververst wordt en ook na zijn hoogtepunt nog steeds gedraaid kan worden. Check hem hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws