Martin Garrix laat nieuwe muziek horen via Snapchat

Ivo Mollemans | 13 februari 2017
music

In 2013 brak Martin Garrix wereldwijd door met de single ‘Animals’ en sindsdien heeft hij al een hoop nummers uitgebracht waarvan er velen hits zijn geworden. Ook zijn nieuwste nummer met zangeres Dua Lipa genaamd ‘Scared To Be Lonely’ wordt door menig radiozender gedraaid.

Martin Garrix blijft niet lang stil zitten

Toch betekent dit succes niet dat hij het ook maar een beetje rustiger aan gaat doen. Integendeel zelfs, want hij is alweer bezig met nieuwe projecten. Via Snapchat laat hij kort iets horen dat rechtstreeks uit de studio komt. Het is niet zijn bekende witte studio uit Amsterdam, maar deze keer zit hij in Los Angeles. Samen met mensen van zijn management is hij daar bezig met nieuwe muziek en deze keer is het geen future bass dat hij laat horen.

LEES OOK: Pegboard Nerds en Tony Junior komen met verrassende collab

Previews

Van wat er te horen is op Snapchat gaat het om progressive house, een genre waar Martin al vele malen eerder nummers in heeft gemaakt. Naast de previews van Snapchat besloot hij ook nog eens om live te gaan op YouTube. In deze livestream laat hij een wat langer deel van het nummer horen. Check beide previews hieronder:

YOUR EDM - NEW MARTIN GARRIX from Sue B on Vimeo.

Het nummer is vanaf 01:00 te horen in de livestream.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws