Zeds Dead komt met eerste Deadbeats-compilation

Ivo Mollemans | 16 februari 2017
music

Het uit Canada afkomstige duo Zeds Dead heeft weer wat nieuws te melden. Na het uitbrengen van hun album ‘Northern Lights’ zijn ze opnieuw terug met nieuwe muziek, maar deze keer is het niet allemaal van henzelf. Sterker nog, maar een van de negen tracks op de ‘Deadbeats Compilation (Vol. 1)’ is van hun.

Zeds Dead eerste compilatie van het nieuwe label

Dit betekent echter niet dat deze compilatie niet het checken waard is. Naast hun eigen nummer ‘Woman Wine’ zijn ook Rezz, Pusher, Megalodon en meer te horen op het album. De nummers kunnen over het algemeen beschreven worden als experimenteel, vernieuwend en bovenal origineel. Van dubstep tot chille future bass: het is allemaal te vinden op dit ene album. Check hem onderaan deze pagina.

LEES OOK: 3LAU komt dit jaar nog met debuutalbum

Deadbeats

Deadbeats is het platenlabel van Zeds Dead en met dit label zoeken ze zowel nieuwe talenten als oude artiesten om hun muziek bij hen uit te brengen. Het label bestaat nog niet zo heel lang, maar tot nu toe is alles wat via Deadbeats is uitgekomen van topkwaliteit geweest. Ook deze compilatie is een goede toevoeging aan de groeiende muziekcollectie van het label.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws