Shapov drop keiharde 'Four Corners' EP op Axtone 

Mark Hofman | 17 februari 2017
music

Na zijn succesvolle samenwerking met Axwell besloot de Russische artiest Shapov dat het tijd was voor de volgende stap. Hij komt niet met een nieuwe track aanzetten bij Axtone, maar brengt een keiharde EP uit. Dat wordt volop genieten! 

Shapov dropt 'Four Corners'-EP op Axtone 

Op 10 februari kwam Shapov met de EP Four Corners aanzetten op Axwell's label Axtone. De Rus brengt maar liefst vier heerlijke tracks naar de fans en het is volop genieten. 

De eerste track is 'Breathing Deeper' en is in samenwerking met MEG en NERAK gemaakt. Deze euforische ballad weet de emotioneel geladen vocals goed te combineren met de heerlijke sound van Shapov. De track was al afgelopen lente te horen tijdens MMW, maar is nu eindelijk volledig te beluisteren. 

De tweede track is 'More Than Love'. Daarop laat Shapov zijn diversiteit zien en tegelijkertijd het talent van het Engelse duo Rookies. De derde track is 'Some People' welke catchy vocals van Beverly Pills weet te combineren met een lead vol met gitaren. Een echte festivalknaller! 

De laatste track op de EP heet 'Analogue Soul' en weet de EP op gepaste wijze tot zijn einde te laten komen. De kenmerkende Shapov-drop is in volle glorie te horen en weet een heerlijke vibe met zich mee te brengen. 

Een heerlijke EP van deze Russische held is het naar ons idee wel, maar wat vinden jullie er van? Check de EP hieronder en drop je mening! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws