Drake komt met album ‘More Life’

Niels | 22 maart 2017
music

Vlak voor zijn optredens in de Ziggo Dome van 27 en 28 maart, heeft Drake zijn nieuwe album ‘More Life’ laten horen. In zijn show op OVO Sound Radio in Toronto waren voor het eerst de nieuwe tracks te horen van de Canadese rapper, die voor het project onder andere samenwerkte met Kanye West en Young Thug.

Lees ook: 'Sasha & John Digweed samen op Resistance'

Geen romance meer met J.Lo

Wie Drake op de voet volgt had waarschijnlijk Jennifer Lopez op het album verwacht. Haar stem was te horen in een video van ‘Get it Together’, maar deze blijkt te zijn vervangen door de stem van Jorja Smith. Van een romance tussen de twee leek een tijdje geleden sprake, maar nu niet meer. In het nummer ‘Free Smoke’ vertelt Drake dat hij J.Lo dronken berichtjes stuurde naar een oud nummer.

Drake spreekt zelf overigens niet van een nieuw album, maar van een playlist. Het meest opvallende nummer op die playlist is toch wel ‘Get it Together’. Een lekker uptempo-nummer met samples van Black Coffee’s Superman. Voor de fans is de langverwachte nieuwe playlist nu dan eindelijk te horen. Check hem hier:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws