SideK terug in de tijd met Supermode remix 

Mark Hofman | 30 mei 2017
music

SideK is een Italiaanse groep producers wiens naam steeds groter wordt in de scene. De groep is nog niet zo lang bezig, maar hebben al lang en breed bewezen dat het qua productie-skills wel goed zit. Dat we met een gerust hard hun remix van Supermode's classic 'Tell Me Why' ontvangen, zegt al genoeg. 

Supermode - 'Tell Me Why (SideK Remix) 

Het Italiaanse SideK heeft met tracks als 'Freeze Time' en remixes als 'Treat You Better' (Shawn Mendez) bewezen dat ze een pittige eigen progressive house sound hebben. Een geluid waardoor we zeer nieuwsgierig waren naar hun versie van Supermode's 'Tell Me Why'. Nieuwsgierigheid die werd beloond met een flinke portie aan enthousiasme. 

De remix opent met een lekkere melodische opbouw waardoor het publiek eingelijk direct meegepikt worden met de muziek. Wanneer de synths en de originele vocals hun opwachting maken, zal de energieke vibe al snel de ruimte vullen. Wanneer de drop in het nummer komt, barst de track opeens van de energie en horen we 'Tell Me Why' op een manier die we nog nooit eerder horen. En dat bedoelen we dan uiterst positief. 

Check de remix hieronder en laat ons weten wat jij er van vindt! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws