Sander van Doorn’s nieuwe track ‘Mant Array’ is nu beschikbaar!

Ivo Mollemans | 21 juni 2017
music

Nu Sander van Doorn met zijn nieuwe act genaamd ‘Purple Haze’ bezig is betekend dat niet dat er minder muziek uitkomt onder zijn originele naam. Via zijn eigen label lanceerde hij namelijk laatst nog zijn nieuwste single genaamd ‘Mant Array’.

Doorn Records

Het nummer is alweer de 292e release op het label en het zal dus niet lang meer duren voor nummertje 300 om de hoek komt kijken. Wie die eer op zijn naam mag schrijven zullen we moeten afwachten, maar in de tussentijd hebben we gelukkig wel ‘Mant Array’ om naar te luisteren.

LEES OOK: Avicii helpt discolegende met nieuw Chic-album

Trance, techno of toch progressive house

De track wordt ingeluid door percussie en synths die het energiegehalte doen stijgen, maar al gauw vind er een overgang plaats naar iets van een combinatie tussen trance en techno. Het hele nummer lang vind er een afwisseling plaats tussen build-ups, climaxen en breaks. Hierdoor heeft het nummer ook veel weg van progressive house. Het is goed te horen dat Sander zijn muzikale gebied aan het uitbreiden is met techno, want er is een constante sfeer die het nummer goed vast weet te houden. Onder dat alles is een heerlijke bass neergelegd die menig club zal laten schudden.

Check ‘Mant Array’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws