De eerste release op het label van Eric Prydz is van Christoph

Ivo Mollemans | 28 juni 2017
music

Eric Prydz heeft vast en zeker een volle agenda. Niet alleen met draaien en produceren als Eric Prydz heeft hij het druk, maar ook van zijn andere namen Cirez D en Pryda komt er regelmatig wat nieuws naar boven.

Eric Prydz zet Christoph in de spotlight

Toch heeft hij de tijd gevonden om zijn eigen platenlabel op te richten en de eerste release daarop is voor Christoph. Deze producer is afkomstig uit Newcastle en hij is zeker geen onbekende meer. Het afgelopen jaar heeft hij internationaal de aandacht weten te vangen en dat werpt nu dus zijn vruchten af.

LEES OOK: BBC komt met speciale Essential Mixes live vanaf Glastonbury en EDC

Eric Prydz geeft al langere tijd support aan Christoph en die support heeft nu dus de vorm van een release op zijn label gekregen. De track die Christoph uitbrengt heet ‘Feel’ en daarbij heeft hij de hulp van vocalist ‘Jem Cooke’ gekregen. Het nummer begint rustig en gedurende de track fluctueert het energieniveau tussen hoog en laag. Fans van Eric Prydz zullen het nummer vast herkennen uit zijn EPIC Radioshow en die zullen vast ook blij zijn dat de single nu eindelijk uit is. Hopelijk is dit dan ook de eerste van vele releases op het label van Eric.

Check ‘Feel’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws