Nicky Romero remixt 'Young' van The Chainsmokers 

Mark Hofman | 29 juni 2017
music

The Chainsmokers hebben onlangs een emotionele plaat naar buiten gebracht, waar veel persoonlijke moeite in lijkt te zitten. Het nummer 'Young' gaat een andere kant op dan hun overige tracks, maar krijgt net zo veel aandacht. Zo ook van Nicky Romero, die er een lekker house anthem van weet te maken. 

Nicky Romero remixt 'Young'

The Chainsmokers hebben met 'Young' nu niet bepaald hun meest actieve track de wereld ingeslingerd, maar eigenlijk is dat meer positief dan negatief. We zijn eerlijk als we zeggen dat we de vibe van 'Closer' en 'Paris' inmiddels wel gehoord hebben. 'Young' laat ons een hele andere kant zien van het duo en het bevalt als een malle. Maar we moeten heel eerlijk zijn als we zeggen dat de versie van Nicky Romero ons nog iets beter bevalt.

De Nederlandse artiest heeft het nummer beetgepakt en flink door elkaar gehaald. In een preview die online staat horen we dat de vocals van The Chainsmokers gewoon behouden zijn, maar dat alles eromheen in een ander daglicht staat. Het intro is stevig aangepakt met nieuwe chords en synths. De opbouw is voorzien van een lekkere beat en de drop is compleet anders dan het origineel. En dat bedoelen we op de positieve manier. 

Check de preview hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws