REZZ kondigt debuutalbum aan op Mau5trap

Ivo Mollemans | 7 juli 2017
music

Het aantal vrouwelijke dj’s is een beetje aan het bijtrekken, maar het overgrote dj's is nog steeds mannelijk. Dit komt misschien mede doordat er een aantal vrouwelijke dj’s zijn de vrouwen in het vak een slechte naam bezorgen.

REZZ gaat hard

Gelukkig weten de talenten hun weg wel te vinden in een industrie die overgoten is met mannen en een talent dat de laatste jaren flink in bekendheid is gestegen is REZZ. Sinds zij getekend is bij Mau5trap, het label van deadmau5, noemen velen haar het wonderkind van deadmau5. Met elk nummer weet ze haar fans te verassen en die fans zijn allemaal trouw aan haar muziek. Dit zal mede komen doordat je de muziek of heel tof vindt, of je vind er geen bal aan. De bassen vliegen je bij haar om de oren en overal waar zij komt zorgt ze ervoor dat haar unieke stijl bij de bezoekers in het geheugen blijft hangen.

LEES OOK: Valentino Kahn pakt Nicki en Katy aan

Mass Manipulation

En haar unieke stijl krijgt nu een flinke uitbreiding, want naast de vele singles en EP’s heeft ze haar debuutalbum aangekondigd! Uiteraard wordt het album uitgebracht via Mau5trap. Als titel heeft ze gekozen voor ‘Mass Manipulation’ en reken maar dat ze hiermee de wereld gaat veroveren. Door haar harde werk kan ze dit jaar al op de podia van grote festivals staan waaronder Tomorrowland, Mysteryland en HolyShip en die podia zullen alleen nog maar groter worden in de toekomst.

Op het album zullen 8 gloednieuwe tracks staan en het is vanaf 4 augustus beschikbaar. Reken maar dat die datum al dik in onze agenda onderstreept is!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws