Headhunterz is terug met zijn eerste nieuwe hardstyle-track

Mark IJsendoorn | 23 augustus 2017
music

Hij is er! De allereerste nieuwe hardstyle-track van Headhunterz staat online, inclusief brute videoclip.

Headhunterz keert terug naar hardstyle

De laatste track die Headhunterz uitbracht was de dancetune ‘Landslide’, begin dit jaar. Maar die periode in zijn carrière is definitief voorbij, zo bleek deze zomer. Nadat Headhunterz zijn terugkeer naar zijn hardstyle-roots aankondigde was het wachten op nieuwe muziek die een stempel zou drukken op dit keerpunt. Vandaag is het zover. De eerste Headhunterz-track van zijn tweede hardstyle-tijdperk heet ‘Destiny’, die het verhaal vertelt van zijn terugkeer naar het genre.

Headhunterz - 'Destiny'

In de video zien we Headhunterz vastgebonden in een stoel. Voor hem staat een tv waar allerlei beelden van dancefeesten en bikinibabes langskomen. Hij krijgt een kaakslag van een of andere Zweedse spierbundel. Een personificatie van het EDM-genre misschien?

Maar Heady breekt los. In de rest van de clip, die is geschoten als een soort first-person knokspel, probeert hij aan zijn belagers te ontkomen. ‘This music is our destiny’ klinkt het, voordat de opzwepende melodie en knalharde beat droppen. De boodschap is helder. Headhunterz is terug.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws