Heb jij de nieuwe track van Kris Kross Amsterdam al gehoord?

Bart Remmers | 24 november 2017
music

Song is een samenwerking met de Mexicaanse zanger Jorge Blanco

Het dj-trio Kris Kross Amsterdam heeft hun nieuwe track ‘Gone is the Night’ online geslingerd. Voor dit nummer hebben de jongens samengewerkt met de Mexicaanse zanger Jorge Blanco.

Gone is the Night’ is een feel-good dansnummer, waarin de Kris Kross sound wordt gecombineerd met de vrolijke vocals van Jorge Blanco. Met dit aanstekelijke nummer is het onmogelijk om stil te blijven staan en is Kris Kross Amsterdam wederom klaar om de wereld te veroveren.

Wereldhit SEX

Kris Kross Amsterdam staat bekend om hun internationale samenwerkingen. Vorig jaar brachten ze de wereldhit ‘SEX’ uit samen met de Amerikaanse band Cheat Codes. Dit nummer verbrak alle records en heeft inmiddels 448 miljoen streams op Spotify. Daarna pakte het trio door met de track ‘Are You Sure?, een samenwerking met de Britse popster Conor Maynard en de Amerikaanse hiphop artiest Ty Dolla $ign. 
 
Ook voor de nieuwe release heeft het dj-trio samengewerkt met een internationale ster. De Mexicaanse acteur en zanger Jorge Blanco werd bekend door zijn rol in de Disney-serie ‘Violetta’. Naast deze serie was hij te zien in vele andere tv-programma’s. Op dit moment is hij volop aan de weg aan het timmeren met zijn muziekcarrière en komt hij binnenkort uit met zijn debuutalbum.  

Kris Kross New Year’s Eve 

Kris Kross Amsterdam gaat met ‘Gone is the Night’ ook het nieuwe jaar inluiden. Op 31 december organiseert het trio hun eigen Oud en Nieuw feest “Kris Kross New Year’s Eve” in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. Het feest staat in het teken van “Great Gatsby” met onder andere optredens van Yung Internet, Brace én Henny Huisman gaat het publiek verrassen met de officiële Playbackshow. 
 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws