Dj Naughty - One naughty night in Berlin (Eskimo)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

One naughty mix



Luisteren naar Dj Naughty

Intro: Aan het illustere rijtje feestmixen op het Belgische label Eskimo Recordings kunnen we weer een nieuwe titel toevoegen. Filippo Moscatello - artiestennaam Dj Naughty - schaart zich bij The Glimmers, Chromeo, Ivan Smagghe en Recloose. En Headman, Rub n Tug en Optimo. Zo heeft al veertig procent van Eskimo's artiestenstal het achterste van zijn tong laten zien. En mocht het overige deel ook nog zin krijgen, kunnen we daar vast nog wel wat leuks van verwachten!

Tekst: John

Genre: House.
Bijzonderheden: Naughty Filippo kennen we ondermeer van platen op Deejay Gigolo en op K7!, als Terranova. En een hele puist vol remixen van zijn hand. Voor bijvoorbeeld Dj Hell, Fischerspooner, Vitalic en, zijn grootste remix-hit tot nu toe, Innercity's Big Fun. Op deze cd doet hij een ander ding waar hij goed in is: platen draaien. Naughty kan net als zijn collega's lekker eclectisch draaien. Dus horen we electro-tech, nu-disco, een enkel rockertje en een behoorlijke dosis acid voorbijkomen. Jackin' Chicagohouse, gouwe ouwe R&B (de opener), retro-nichten-synthi-disco (Cowley) en zelfs 'Sharpe(Shakatak)&Numan(Gary)' in the mix! Nooit gedacht die in 2005 nog eens op cd tegen te komen. Filippo mixt zijn platen lekker vlot door, en speelt ook graag met acapellas. Het tempo blijft hoog, de dansbaarheid dus ook, en, de muziek is ook nog eens goed genoeg om thuis naar te luisteren. Meer van dit soort mixen graag, jullie frietenetende Eskimos ;-)
Hoogtepunten: Tomas Andersson, Juliet, Ponihoax, Clashing Egos en Hugh Masekela. To name but a few.
Dieptepunten: Geen. Nou, misschien de Nix-factor zang van Kaos dan.
Twijfelgeval, aanrader of bagger? Aanrader. Gaat niet snel vervelen ook. Toppertje in de Eskimo mixserie.
Oordeel: 8
Luister ook eens naar: Headman, Ivan Smagghe , The Glimmers, Chromeo en Rub n Tug

Vrijdag 28 oktober draait DJ Naugthy op het Amsterdam Dance Event, in Club Magazijn. Met nog een andere Eskimo held, Max 404

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws