Africanism - Volume 3 (Yellow)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Carnaval aan het strand van Oekiboekie Babwe


Intro: Bob Sinclar wil ons weer eens doen geloven dat het in Afrika de hele dag carnaval is. Hongersnood, droogte, burgeroorlog, genocide en aids verpesten zijn feestje op het derde deel van Africanism niet.

Tekst: John

Genre: African partymusic.
Bijzonderheden: Laten we net doen of we de hele dag zonder slipje half laveloos op de dansvloer met gewillige dames lopen te flirten. Je eikel klappert tegen je been, terwijl je de African-skihutdans doet. Terwijl je danspartner haar T-shirt uittrekt, besef je dat Bob Sinclar wel weet hoe je een feestje moet bouwen. Een stel hete platen ook zeg! En hoor ik daar ook niet de originele Boney M voorbijkomen?
Deze keer deed de Franse dj/producer het overigens zonder collega's als Dj Gregory of Martin Solveig. En dat klinkt wel zo vrolijk. Deep en moody waren er deze keer dus niet bij. Feesten is Bob's credo. Maar ook voor het kritische oor valt genoeg te genieten. Van de discosounds op 'Kalimbo' en het Braziliaans klinkende 'Antigua' bijvoorbeeld. Of de sfeervolle deephouse op 'Talibe'. De rest klinkt vooral: 'erg sexy!' De cd - waarop bestaande tracks van producers als KC Flight (de classic 'Voices'), Tim De Luxe, David Guetta en vele anderen door de mengtafels van Bob Sinclar zijn gehaald, bestaat louter uit voer voor een overvolle dansvloer, tijdens een hete nacht aan het strand van Oekiboekie Babwe.
Hoogtepunten: 'Kalimbo', 'Antigua', 'Talibe' en 'Voices'.
Dieptepunt: Partymusic all the way eats your brains away.
Twijfelgeval, aanrader of bagger? Tja, zo'n vrolijk gebeuren kraak je toch niet af? Chagrijnig zul je er in ieder geval niet van worden.
Als je dit goed vindt, luister dan ook eens naar: Africanism 1 & 2
Oordeel: 7,5

Luisteren naar Africanism 3

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws