Fundamentally - Homecoming (Funda Records)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

'Leuk voor erbij'


Intro: Het label Funda Records introduceert onder de naam 'Fundamentally' een serie cd's die, vanwege de relaxte klanken, in huiselijke kring beluisterd dienen te worden. De eerste cd in de reeks heet Homecoming, en zal worden opgevolgd door Waking Up, Dinnertime, Meet Friends en Bed-time. Alsof je tijdens elk ritueel van de dag naar loungemuziek moet luisteren.

Tekst: Marcel

Genre: Tja, relaxte muziek.
Bijzonderheden: De verzamelaar bevat nummers van onder andere St. Germain, Royksopp, Everything But The Girl en Telepopmusik. En de muziek? Een mix van soul, deephouse, triphop, jazz en een vleugje melodieuze drum & bass. 'Leuk voor erbij', moet je maar denken. Daarom geven wij ook vijf exemplaren weg. En mocht je de verzamelaars van Hed Kandi, Supperclub of Naked Music niet kennen, dan is Homecoming best wel een aardige, enigszins vernieuwende, aanschaf. Lekker om mee thuis te komen, zeg maar.
Hoogtepunt: Adam F - Circles. Tijd niet gehoord.
Dieptepunt: Dat er nog steeds platenmaatschappijen zijn die zo goedkoop willen scoren.
Twijfelgeval, aanrader of bagger? Twijfelgeval. (Zie dieptepunt) Maar de nummers onderling zijn goed genoeg om mee te dingen aan de prijsvraag!
Als je dit goed vindt, luister dan ook eens naar: Sleeptime, want slaap krijg je als je de zoveelste loungecliche op deze cd voorbij hoort komen.
Oordeel: 6,5

Alle (luister)info

Win de cd 'fundamentally' en verzin een muzikaal marketingconcept waarmee veel geld verdiend kan worden. Maar wees wel iets origineler dan de jongens van Funda Records. Alle plannen gaarne mailen naar Marcel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws